söndag 24 augusti 2008







I dag söndag var vi uppe på TJBK och tränade, det var ett tag sen sist. Nu är vi i det läget att vi får starta om från grunden när det gäller linförigheten och läggande respektive ställande under gång. Även när det gäller osäkerheten inför andra hundar den finns kvar trots allt.


Positivt i dag var ögonkontakten vid linförighet och fritt följ men det fanns brister när det gällde fokus på momenten. Men det var en positiv träning med mycket glädje så vi är på gång igen. Träningen avslutade jag med att Freja fick testa uppletande vilket hon gjorde med stor glädje och fart. Detta var första gången och hon lyckades hitta föremålet, en kul sak att avsluta lydnadsträningen med.


När vi kom hem lade dottern upp en agilitybana i trädgården. Vilken lycka!! Vi körde 5 varv vid två tillfällen under eftermiddagen. Nu fixar hon den enklare varianten av agility utan balanshindret och gungbrädan med glans. En riktigt bra träningsdag med en lycklig och trött Bordercollie tjej som går till kvällsvila.


Här kommer några bilder från kennelträffen från lydnad och Agility träningen. Bilderna är tagna av Gro o Camilla.

1 kommentar:

Anonym sa...

Underbar läsning!!! Nu kommer det att gå kanon med dig o fröken!! Allt har sin tid...jag lovar, jag har varit där jag med...Kraaam//Cam